with2.jpg

ALFAZ DEL PI: – Galskapens øyeblikk, slik beskriver Ranveig With avgjørelsen hun tok da hun skulle starte restaurant.

I begynnelsen av juni startet trønderen Ranveig With opp restauranten The Noggy Sheila som hun driver alene etter å ha trekt seg ut av det tidligere samarbeidet med restaurantveteranen Tony Irvine.

ALFAZ DEL PI: – Galskapens øyeblikk, slik beskriver Ranveig With avgjørelsen hun tok da hun skulle starte restaurant.

I begynnelsen av juni startet trønderen Ranveig With opp restauranten The Noggy Sheila som hun driver alene etter å ha trekt seg ut av det tidligere samarbeidet med restaurantveteranen Tony Irvine.

– Jeg startet denne restauranten fordi jeg kjedet meg. Jeg trengte nye utfordringer og ville være tilstede og sosialisere meg i stedet for å sitte på kontor og bare jobbe med det administrative, sier With.

Bred jobberfaring
With har tidligere drevet racerbilbane og fjøs, og har salgserfaring både innen eiendom og hairextensions.
– Jeg hadde ingen erfaring fra restaurantbransjen, men har hatt kjempeflinke medarbeidere som har hjulpet meg i gang og det har gått over all forventning. Jeg er fleksibel og ikke redd for å gripe muligheter og utfordringer, sier With. 

Rikt utvalg
Kjøkkenet domineres av engelske kokker, men menyen er internasjonal.
– Jeg ville ha en stor meny for at folk kan komme hit og spise hver dag hele uken, uten å bli lei av maten, sier With.
Hun har laget menyen i samarbeid med kokkene, og mye er basert på hva hun selv har savnet under oppholdet i Albir. Det forklarer muligens de norske innslagene i menyen.

– Menyen er internasjonal, men vi har toppet det hele med egen vaffelmeny. Vi ville i utgangspunktet ikke ha spesialiteter, men jeg ser at det har blitt slik siden vi endte opp med 20 forskjellige hamburgere. De er fantastisk gode, sier With.

Populær lavkarbo-meny
With har mange jern i ilden og utover høsten kan hun by på levende musikk, karaoke, jam sessions og muligens en egen tapasmeny.
– Vi har ingen typisk spansk mat på menyen, så vi satser på at det blir en liten tapasmeny etter hvert, sier With.

Lavkarbo-menyen har slått an spesielt blant nordmenn.
– Mange nordmenn er bevisste i matveien og spiser lav-karbo for å forandre livsstil. I menyen står det opplyst hvor mange karbohydrater hver rett inneholder, noe som gjør det lettere for denne kundegruppen å velge, sier With.
 

Alcosta 300×250