Etter mange år i Benidorm har kjøkkenleverandøren Congost nå etablert seg med egen kjøkkenutstilling og butikk midt i Alfaz del Pi.

Området Altea, Albir og Alfaz del Pi har lenge vært populært blant spanjoler og Europeere som ønsker seg en feriebolig ved middelhavet. Fjellene rundt gjør at tilgjengelige tomter begrenset så markedet noe som betyr at det ofte er noe eldre brukte boliger som omsettes. Derav behovet for å pusse opp ting som kjøkken og bad for mange som kjøper bolig her.

Like bak rådhuset i sentrum av Alfaz del Pi finner vi den nye butikken hvor man kan se på flere utstilte kjøkken tilpasset nordisk smak. Både moderne kjøkken med rene linjer og smarte løsninger.

Jorge som normalt er tilstede her snakker både Engelsk og Tysk og han forteller at de her også selger premium merker av kjøkkenutstyr fra leverandører som Miele, Siemens, AEG etc.

Jorge påpeker at de har stor variasjon i både design og løsninger i utstillingen så kundene kan få flest mulig ideer om hva de ønsker før han selv eventuelt drar på besøk for å måle nøyaktig og bistå i prosessen videre som innebærer at man tegner opp et forslag på nytt kjøkken og presenterer dette for kunden på tegninger og 3D fotos.

Cuore leverer kjøkkenbenk i alle naturlige materialer som granitt i tillegg til laminat, Silestone, Compac etc. Møblene lages på mål i Italia.

Selskapet kan ta på seg hele oppussingsprosjektet. Med over 30 ansatte byggearbeidere pusser de også opp hele boliger, da med høy kompetanse på kjøkken og bad.

Taxfiscal 300×250