Foto: Fornøyelses- og temaparken Terra Mítica i Benidorm er utstyrt med et tyvetalls attraksjoner fordelt på forskjellige historiske områder som Det gamle Egypten, Antikkens Hellas, Romerriket og Iberisk kultur. Bildet viser en av parkens mest populære attraksjoner Inferno.

Fornøyelsesparken Terra Mítica i Benidorm utvider åpningstidene i sommer. Fremover vil parken holde åpent hver dag, inkludert mandager som frem til nå har vært hviledag. I tillegg holdes dørene åpne helt frem til klokken åtte på kvelden, en time lenger enn før. I juli og august utvides åpningstidene ytterligere.

Fornøyelses- og temaparken Terra Mítica i Benidorm er utstyrt med et tyvetalls attraksjoner fordelt på forskjellige historiske områder som Det gamle Egypten, Antikkens Hellas, Romerriket og Iberisk kultur. Det holdes også teater og oppvisninger gjennom hele sommeren, knyttet til parkens historiske perioder. For to år siden ble også et fire stjerners hotell (Grand Luxor Hotel) åpnet inne på parkens område.

Terra Mítica utvidet i midten av juni åpningstidene til klokken åtte på kvelden, en time lenger enn før. I juli utvides tidene ytterligere frem til klokken ni og under høysesongen i august til klokken halv elleve. For mer informasjon gå inn på www.terramiticapark.com

 

Eddy Kramer