Prosjektet som i utgangspunktet er ment å gi Arguineguín 486 nye parkeringsplasser og løse opp i dagens parkeringsproblemer får en vesentlig større prislapp enn først antatt. Prosjektet plasserer bilene under bakkenivå og ved å bygge et stort bygg med et stort tak får man et stort bygg som vesentlig forbedret offentlig tilbud i Arguineguín. Det blir et flerbruksbygg som på sikt også inkluderer et offentlig bibliotek og en ungdomsklubb.

Utearealene skal ha installasjoner for å drive med sport i tillegg til lekeplass og sitteområder. Anlegget ligger like ved helseklinikken, Centro de Salud, og byens videregående skole.

Det skal koste 1.50 Euro i timen parkere i anlegget og man regner med det hele skal stå ferdig i 2020. Prosjektet var estimert til å koste rundt syv millioner Euro men har nå en prislapp på 8.2 millioner Euro. Blant problemene som har ført til overskridelsene er at man har måtte flytte to kraftlinjer man tidligere ikke var klar over gikk over byggeområdet. Rådhuset undersøker muligheten for å eventuelt holde noen ansvarlig for denne tabben.

IQ Glass