Marbella har en 15 km lang strandpromenade.

BOHO Club med tilhørende restauranter åpner i løpet av 2019 ikke langt fra Nueva Andalucia og Puerto Banus.

Luksushotellet får fem stjerner og 50 rom, det investeres 8.6 millioner Euro på ombyggingen og rundt halvparten kommer fra den spanske investerings-banken Acrano Partners. Hotellet fikk nye eiere i 2017 og ligger sentralt i et område som er svært populært blant svensker og nordmenn.

Det svenske selskapet Quartier Properties AB har flere investeringer i dette området. På en nabotomt har man ført opp 22 leiligheter, som skal være solgt og like i nærheten har man disponibelt en tomt hvor det opplyses man kan bygge ytterligere 60 leiligheter, selv om det ikke er søkt om noen byggetillatelse for dette. I snitt koster en 100m2 stor leilighet her 460.000 Euro.

Det svenske selskapet som ble stiftet i 2014 er fokusert på eiendomsutvikling på Costa del Sol. Quartiers Properties både bygger ut og forvalter eiendom for utleie.

Selskapet har i sin portefølje Hacienda del Señorio de Cifuente, beliggende i Benahavís drøye ti minutter opp fjellet bak Nueva Andalucia. Eiendommen har 99 leiligheter som leies ut på kort og langtidsleie.

Taxfiscal 300×250