Byer i Spania » Rojales

2014-03-06 11:45

Den Norske skolen i Rojales får utvidet elevtallet i grunnskolen. 35 nye elever ekstra får nå plass fra kommende skoleår av. Bakgrunnen for ønsket om å ta inn flere elever, kommer blant annet av at det er stor pågang. De andre norske skolene på Costa Blanca opplyser også til SpaniaPosten at det er rekordstor interesse for skoleplass for kommende skoleår.

2011-01-30 06:22

Like utenfor Rojales finner vi et museum dedikert til lokal jordbruks kultur. Jordbruk har i tusener av år vært viktigste næring i dette området og museet ønsker å vise hvordan folk levde og arbeidet i jordbruket inntil nylig.

Huerta betyr fruktplantasje eller grønsaksland. Museet holder til på en gammel finca som er blitt restaurert.

2010-07-22 01:03

I La Siesta urbanisasjonen, like i nærheten av den norske sjømannskirken, finner vi den minste av Torreviejas badepar

2010-07-22 01:00

Et godt alternativ til den lang større Aquapolis, kan være den over 20 år gamle badeparken, Aqua-Park Rojales, i Ciudad Quesada. Her finnes flere forskjellige sklier, tre barnebassenger, samt et stort hovedbasseng. På serveringsfronten kan man velge mellom en restaurant med standardmeny, og en kiosk som serverer is, brus, øl og andre småting.

2009-12-18 05:00

Da det dyrekjære ekteparet Rod og Sue Weeding flyttet fra England til Costa Blanca trodde de at de var ferdige med hestehold for en god stund. Etter to måneder hadde de imidlertid tatt til seg to hingster som sto forlatt på en bondegård i nærheten av deres nye hjem. Det ble begynnelsen på Easy Horse Care Rescue Centre – et senter for mishandlede og forlatte hester.