13 omkomne på ett døgn i Alicante-provinsen

Publisert

13 omkomne på ett døgn i Alicante-regionen. Totalt teller man 50 dødsfall relatert til Corola viruset i Valencia regionen, 30 av dem i Alicante-provinsen. I de eller fleste tilfeller er dette personer med svært høy alder og helseproblemer fra før av. 479 er registert smittet i Alicante provinsen pr 21.03.

105 anmeldt i Alicante for brudd på karantene-påbudet i løpet av fredagen. Totalt er rundt 300 bøter skrevet ut i løpet av uka. Spesielt mange ble bøtlagt fredagen i det de forsøkte å kjøre ut av byen, mange på vei til sine ferieboliger langs kysten. Man så samme problemet i Valencia med “trafikkork” i det alle ville ut av byen før helgen.

Over 80 er bøtlangt i Santa Pola og Crevillente for å ha tatt andres hund ut for å røyke etc.

Hogueras-fiestivalen, som normalt feires i Alicante om tre måneder, blir utsatt. Man vil unngå store folkemengder også etter at de strenge tiltakene opphører.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter