I Madrid har man analysert hasj som selges i byen og i 93% av prøvene vant man tarmbakterien E.coli.

Man analyserte over 90 prøver av hasj kjøpt fra dealere og på gaten i byen. I 64.7% av hasjen som kom i form av «gullbarre» fant man innhold som ikke burde vært i stoffet, det være seg stoff tilsatt for å øke vekten i tillegg til det man pent kaller «biologisk forurensning».

Tilsvarende funn fant man i 30.2% av hasj solgt som nøtter eller perler.
Nøttene kom vært ut når det gjelder tarmbakterier. 93% av disse inneholdt E.Coli noe som trolig henger sammen med at hasjen rulles til kuler som «forsegles» i plast før de svelges av smuglerne like før de krysser grensen. Vel inne i Spania går naturen sin vante gang og hasjen kommer ut bak. Blant innvidde kaller man en spade for en spade derav uttrykket «rompehasj».

Blant hasjen kjøpt som «gullbarrer» eller sjokoladeplater hadde «bare» 29.4% et målbart innhold av tarmbakterier.

Taxfiscal 300×250