Forgiftet hund, seks måneders fengsel

Publisert

En 60 år gammel mann er dømt til seks måneders fengsel. Mannen skal ha drept en hund med å legge ut en forgiftet sardin.

Han dømmes for brudd på faunaloven i Spania. Som del av dommen forbys mannen å selv ha dyr i to år.

Dette skjedde tilbake i 2015. Mannen skal ha lagt ut gift i en boks med sardiner han plasserte under et sypresstre utenfor en kirkegård. Motivet skal ha vært å ta livet av en eller flere katter han mente hadde tatt livet av noen duer. Duehold er en ganske vanlig type aktivitet i Spania.

27. oktober 2015 var en hundeier på tur med kjæledyret i området. Hunden skal ha spist giften som var lagt ut for kattene og dyret begynte ganske umiddelbart å skjelve. Eieren tok hunden i fangen og så hvordan hunden frådet om munnen. Den ble tatt til veterinær ganske raskt og med hjelp fra veterinæren levde hunden i frem timer til før den døde av organsvikt.

Orihuela: Nye tilfeller av forgiftning av katter

Torreviejas strand for hunder utsatt

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter