Nå kan DU bli bøtlangt for å kjøpe kopivarer og drikke på stranden

Publisert

De første bøtene er allerede skrevet ut til turister som kjøper kopivarer på gaten i Spania. Spansk politi har allerede siste året bøtlagt og pågrepet et utall selgere av t-skjorter og vesker på påtrykte designlogoer. Det samme gjelder de mange som selger drikke på stranden uten tillatelse.

Fra og med denne sommeren kan også de som kjøper disse pirat-varene bli bøtlagt mellom 100 og 700 Euro. De første bøtene ble skrevet ut på Mallorca hvor rådhuset i Palma har forbudt kjøp fra «irregulære» forhandlere på gaten. Dette inkluderer kjøp av drikke fra strandselgere. Flere spanske kommuner er forventet å følge etter, sommeren er høytid for denne typen aktiviteter og det er primært tilreisende turister som kjøper spesielt kopivarer.

Mojitoselgere på stranden er til stor irritasjon for de som driver barer og restauranter i nærheten av stranden.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter