Ozzie Osbourne vil til Costa del Sol

Publisert

Rocke legenden Ozzie Osbourne har vært på visning med eiendomsmegler i Fuengirola. Det var spesielt en stor villa syd i byen i nabolaget Torreblanca han og hans kone og manager har vist interesse for.

Villaen som ligger usjenert til i Calle Camachos har flott utsikt over havet. Paret skal ha ankommet Malaga flyplass i privatjet og dratt rett for å se eiendommen i Fuengirola i tillegg til en annen villa i Mijas.

En av naboene i Torreblanca fortalte om besøket til en britisk avis.

– Jeg kunne ikke tro mine egne øyne. I det jeg renset bassenget og så ut av porten ser jeg Ozzie gå over gata hånd i hånd med Sharon. Jeg måtte se både to og tre ganger før jeg var sikker, jo det var dem! Jeg er en stor Black Sabbath-fan så jeg løp ut av porten, nesten 70 år gammel, men spent som et lite barn!

– De var veldig hyggelige og overså min oppstandelse. Vi småpratet litt og de spurte om området.

Ozzie spurte meg selvsagt «Where’s the nearest fucking bar man».

– De brukte minst en time på visningen i villaen. Det er en stor flott eiendom som ligger privat til.

Ozzie Osbourne har nylig gjort det kjent at han lider av parkinson.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...






Nyttig å vite:

Relevante nyheter