Slutt på gratis alkohol ombord på SAS flyvninger til Spania

Publisert

Flyselskapet SAS strammer inn på tilbudet om gratis alkohol for reisende til Spania. Avhengig av typen billett man til nå har kjøpt har man kunne nyte så mange drinker man vil på vei til eller fra Spania.

Det er reisende med billetter i “SAS Plus” kategorien som til nå har hatt ubegrenset gratis alkohol-holdige drikke inkludert i prisen. Det er ikke alle ruter som får den nye begrensningen. Alle avganger til Spania er dog inkludert i den nye ordningen.

SAS innførte en lignende begrensning i 2015, men gjorde raskt helomvending etter klager fra passasjerer. Til Aftenposten uttalte informasjonssjef i SAS Norge:

Av og til har vi folk som vil tømme vognen allerede på første rad. Derfor ville kabinpersonalet gjerne ha en tekst å støtte seg til”.

SpaniaPosten skrev i Februar at man i luftfartsbransjen allerede snakker om et totalforbud mot alkohol på flyplasser og ombord.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...






Nyttig å vite:

Relevante nyheter