Tre personer ettersøkt for drapet på Uría

Publisert

Politiet leter etter tre ETA-medlemmer i forbindelse med det brutale drapet på bedriftseieren Ignacio Uría Mendizabal den 3. desember. De tre skal angivelig tilhøre en omreisende ETA-kommando, som mistenkes for å stå bak blant annet bilbomben ved universitetet i Navarra, og drapet på PSOE byråden Isaias Carrasco.

Politiet leter etter tre ETA-medlemmer i forbindelse med det brutale drapet på bedriftseieren Ignacio Uría Mendizabal den 3. desember. De tre skal angivelig tilhøre en omreisende ETA-kommando, som mistenkes for å stå bak blant annet bilbomben ved universitetet i Navarra, og drapet på PSOE byråden Isaias Carrasco. Kommandoen har operert i alle de tre baskiske provinsene på spansk side, men har alltid hatt sin hovedvirksomhet i Guipúzcoa.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter