Turist-rekord i Valencia

Publisert

Turisme er blitt en av Valencias aller viktigste næringer. I løpet av 2017 tok byen imot mer enn to millioner besøkende, det høyste som noen gang er registrert.

I følge kommunen var Valencia blant byene som vokste mest på turisme i Europa i fjor. Statistikken viser at folk også oppholder seg lenger i byen enn før, totalt 4,8 millioner overnattinger på hoteller og appartement, en økning på 6,6 prosent fra året før. De besøkende tilbringer i gjennomsnitt 2,4 dager i byen. Flesteparten kommer fra andre land i Europa som Italia, Nederland, Storbritannia og Tyskland. Det ventes at veksten vil fortsette i 2018.

Tallene ble lagt frem av byrådet under en pressekonferanse mandag 26. februar der også representanter for byens hotellnæring var tilstede. Samtidig startet årets Las Fallas-feiring, Valencias største kulturarrangement.

Les også: Las Fallas blir Unesco-arv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter