Varm og våt høst i Spania

Publisert

Man forventer godt besøk på strendene i Spania nå selv om høsten har begynt. Meterologene melder om over 30 varmegrader fremover og sier det blir en varmere høst enn normalt.

Rekordvarm sommer i Spania

Dette kommer etter en unormalt varm sommer. I snitt var temperaturen for de tre sommermånedene 0.6% grader over snittet. Det kan høres lite ut men meterologiene sier dette er betydelig i og med at det er snakk om en snittverdi målt over tid.

Rekordvåt høst

September ble en svært våt måned mange steder. Da høstregnet kom høljet det virkelig ned. Man målte 48.1 liter pr m2 i Torrevieja første halvdel av september. Tendensen i 2018 er en lagt våtere høst enn normalt. I Alicante har man målt 43.8 liter pr m2 første halvdel av september, dette er nesten det dobbelte av det som er normalt i perioden 22.5 liter pr m2.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...





Nyttig å vite:

Relevante nyheter