Verdens mest romantiske hotell ligger i Spania

Publisert

Det mest romantiske hotellet i verden heter Lani´s Suites Deluxe og ligger ved Puerto del Carmen på Lanzarote. Det mener i hvert fall tusenvis av brukere av nettstedet Trip Advisor. Roser, champagne og sjokolade ved ankomst er blant ingrediensene som har gitt topplasseringen. Samtidig er hotellet Lurdeia ved Biscayabukta i Nord-Spania kåret til verdens mest økonomiske.

På bakgrunn av millioner av kommentarer fra reisende har det amerikanske nettstedet for hoteller og reiseliv Trip Advisor offentliggjort sin 17. kåring av beste hoteller rundt omkring i verden. Til sammen 7.812 etablissementer skal være gjennomgått, fordelt på 94 forskjellige land. Av kategorier for året 2019 kan nevnes beste luksushotell, beste service, beste pensjonat, beste familiehotell, mest romantiske hotell, mest økonomiske hotell og beste hotell totalt sett.

Spania som er kjent for en profesjonell og godt utviklet turistnæring er belønnet med hele 163 plasseringer i kåringen. Av disse har to hoteller gått helt til topps. Mens Hotel Lurdeia i Bermeo ved Biscayabukta i Baskerland kan tilby best kvalitet etter pris i verden, er hotellet Lani´s Suites Deluxe i Puerto del Carmen på Lanzarote det mest romantiske.

Sistnevnte hotell er kåret på bakgrunn av tilbudet de har til gjester som foruten sol og bading ønsker et romantisk opphold i pomp og prakt. Konseptet har fått navnet «Romantic Mood», koster 500 euro natten og inneholder blant annet roser, champagne og jordbær med sjokolade ved ankomst, massasje, romantisk piknik på stranden og egen romantisk middagsmeny. Hotellet ligger rett ved stranden i Puerto del Carmen i Tías, rundt ti minutter fra flyplassen på Lanzarote og få minutter unna nasjonalparken Timanfaya. Kun voksne gjester er tillatt (aldersgrense 16 år).

For ordens skyld kan det nevnes at Tulemar Bungalows & Villas i nasjonalparken Manuel Antonio i Costa Rica er kåret til verdens beste hotell 2019.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter