Brutalt drap på 38-åring i Torrevieja

Siste nytt

Ranet og drepte pensjonist (78) i Orihuela

Tidlig i sommer ble en 78 år gammel pensjonist fra Belgia ranet og slått ihjel i sitt hjem...

Matmesse i Torrevieja 25-27. oktober

14 bedrifter som driver innen mat, drikke og catering samler seg helgen 25. til 27. oktober. Stedet...

Høstmesse i Torrevieja 26. og 27. mars – Expo Torrevieja

Helgen 26. og 27. mars arrangeres Expo Torrevieja for sjette gang. I auditoriet...

Tapasrute i Altea

Denne høsten fra 18. oktober til 3. november kan man nyte tapas, vin og øl i Altea....

Den 38 år gamle irske statsborgeren som ble meldt savnet på Costa Blanca i september i fjor er funnet død ved en motorvei i Rojales. Politiet mener mannen ble slått i hjel i en leilighet i Torrevieja. Avdødes venn og samboer er tiltalt for drapet.

Motivet for det brutale drapet i Torrevieja skal ha vært sjalusi. Omstendighetene rundt drapet beskrives som et «kjærlighetstriangel». Til sammen fire personer er fengslet i saken.

Drapssaken ble først kjent den 20. september i fjor. Carl Aidan Carr ble da meldt savnet av kjæresten etter sist å ha blitt sett på et utested i Orihuela Costa. Anmeldelsen ble først behandlet som en forsvinningssak. Politiet skal imidlertid etter hvert ha fattet mistanke om at en kriminell handling lå bak.

Vitneforklaringer fra avdødes kjæreste skal ha vært avgjørende for oppklaringen. Samme natt som avdøde forsvant skal hun ha oppsøkt ham i leiligheten i Torrevieja. Der skal hun ha blitt møtt av mannens samboer.

I følge kvinnen skal samboeren ha nektet henne adgang til leiligheten. Kvinnen skal imidlertid ha sett soverommet til avdøde gjennom et vindu og reagert på at det var «altfor ryddig» og at det luktet «intenst av blekemiddel».

Motivet for drapet beskrives av spanske aviser som sjalusi i et kjærlighetstriangel. I følge opplysninger som er kommet frem i saken skal avdøde ha hatt et forhold til vennens tidligere kjæreste, en kvinne vennen angivelig også har barn med og som er blant de siktede i saken.

Liket av den 38 år gamle mannen ble 31. januar i år funnet begravet langs motorveien ved Hoya Serrano i Rojales. Politiet skal også ha funnet to tomme dunker med blekemiddel på samme sted. I politiets obduksjonsrapport bekreftes det at mannen ble slått til døde. Drapsvåpenet skal ha vært et knokejern, også kjent som slåsshanske.

Til sammen fire personer er fengslet i saken. Foruten den antatte gjerningsmannen, er tre andre tiltalt for å ha bidratt til å skjule drapet. De tre andre skal være gjerningsmannens nåværende engelske kjæreste, eks-kjæresten som også er engelsk samt en spansk venn. Hovedtiltalte er foruten drapsanklagen tiltalt for narkotikahandel, pengeutpressing og ulovlig besittelse av våpen.

Kjenner du noen som bør lese denne saken? Del gjerne!

Flere nyheter fra Spania

Ranet og drepte pensjonist (78) i Orihuela

Tidlig i sommer ble en 78 år gammel pensjonist fra Belgia ranet og slått ihjel i sitt hjem i Orihuela (Torremendo). Guardia Civil arresterte...

Matmesse i Torrevieja 25-27. oktober

14 bedrifter som driver innen mat, drikke og catering samler seg helgen 25. til 27. oktober. Stedet er «Centro Muncipal de Ocio»...

Høstmesse i Torrevieja 26. og 27. mars – Expo Torrevieja

Helgen 26. og 27. mars arrangeres Expo Torrevieja for sjette gang. I auditoriet like nord for sentrum av...

Tapasrute i Altea

Denne høsten fra 18. oktober til 3. november kan man nyte tapas, vin og øl i Altea. 17 restauranter og barer er...

Sierra Helada får “kystvakt” og mer kontroll på sjøen

Bukten utenfor Altea og Albir har fått mer kontroll ute på sjøen. Resultatet av ett samarbeide mellom Benidorm, Altea og Alfaz del...

Vil endelig bygge skole nummer to i Alfaz del Pi

Medlemmene i skolerådet og i bystyret i Alfaz del Pi stemte alle for at man må jobbe mot byggingen av en videregående skole...

200 nye boliger til Fuengirola

Fuengirola regner med man vil få realisert ut åtte større bygge-prosjekter i kommunen. Til sammen vil disse gi turistbyen 200 nye boliger.

Norwegian slutter å fly til Spania fra Torp flyplass

Norwegian har besluttet å droppe sine flyvninger til Spania fra Torp flyplass i Vestfold. Med det blir det slutt...

Lederne i Katalona må sone opptil 13 år i fengsel

Spansk høyesterett har dømt ni katalanske separatister til mellom ni og tretten års fengsel. De er dømt for deres handlinger i...

Opplev Spania!

Leiebil i Alicante og Malaga – 5 nye lønnsomme tips før du bestiller

Leiebil i ferien gjør turen til stranda, utflukter og shoppingen enklere. Reisen til og fra flyplassen går...

En heldagtur gjennom drueåkre og bortgjemte strender nord på Costa Blanca

Få områder kan fremvise en så stor variasjon av landskap og utflukter som den nordre delen av...