Brutalt drap på 38-åring i Torrevieja

Siste nytt

Parkerte leiebilen feil, arrestert for narko-krim

En 25 år gammel mann ble arrestert av politiet i Marbella. Han hadde selv gått til politistasjonen for å...

Nå kan du varsle politiet via mobilapp

Antallet anmeldte forhold har gått ned med 35% for forseelser og 8% for kriminelle forhold. Det er...

Forsikringsselskapene har betalt ut 455 millioner Euro etter stormen

I Alicante og Murcia har regninga etter høststormene med tilhørende flom kommet på 455 millioner Euro. I tillegg kommer...

Nå kan du bestille taxi med app i Alfaz del Pi

Med få tastetrykk kan man nå bestille taxi i Alfaz del Pi og Albir. De 22 drosjene...

Mer politi til Orihuela

Det skal ansettes 18 nye politifolk i Orihuela kommune. Man har over en tid sett tilfeller hvor det har...

Den 38 år gamle irske statsborgeren som ble meldt savnet på Costa Blanca i september i fjor er funnet død ved en motorvei i Rojales. Politiet mener mannen ble slått i hjel i en leilighet i Torrevieja. Avdødes venn og samboer er tiltalt for drapet.

Motivet for det brutale drapet i Torrevieja skal ha vært sjalusi. Omstendighetene rundt drapet beskrives som et «kjærlighetstriangel». Til sammen fire personer er fengslet i saken.

Drapssaken ble først kjent den 20. september i fjor. Carl Aidan Carr ble da meldt savnet av kjæresten etter sist å ha blitt sett på et utested i Orihuela Costa. Anmeldelsen ble først behandlet som en forsvinningssak. Politiet skal imidlertid etter hvert ha fattet mistanke om at en kriminell handling lå bak.

Vitneforklaringer fra avdødes kjæreste skal ha vært avgjørende for oppklaringen. Samme natt som avdøde forsvant skal hun ha oppsøkt ham i leiligheten i Torrevieja. Der skal hun ha blitt møtt av mannens samboer.

I følge kvinnen skal samboeren ha nektet henne adgang til leiligheten. Kvinnen skal imidlertid ha sett soverommet til avdøde gjennom et vindu og reagert på at det var «altfor ryddig» og at det luktet «intenst av blekemiddel».

Motivet for drapet beskrives av spanske aviser som sjalusi i et kjærlighetstriangel. I følge opplysninger som er kommet frem i saken skal avdøde ha hatt et forhold til vennens tidligere kjæreste, en kvinne vennen angivelig også har barn med og som er blant de siktede i saken.

Liket av den 38 år gamle mannen ble 31. januar i år funnet begravet langs motorveien ved Hoya Serrano i Rojales. Politiet skal også ha funnet to tomme dunker med blekemiddel på samme sted. I politiets obduksjonsrapport bekreftes det at mannen ble slått til døde. Drapsvåpenet skal ha vært et knokejern, også kjent som slåsshanske.

Til sammen fire personer er fengslet i saken. Foruten den antatte gjerningsmannen, er tre andre tiltalt for å ha bidratt til å skjule drapet. De tre andre skal være gjerningsmannens nåværende engelske kjæreste, eks-kjæresten som også er engelsk samt en spansk venn. Hovedtiltalte er foruten drapsanklagen tiltalt for narkotikahandel, pengeutpressing og ulovlig besittelse av våpen.

Kjenner du noen som bør lese denne saken? Del gjerne!

Flere nyheter fra Spania

Parkerte leiebilen feil, arrestert for narko-krim

En 25 år gammel mann ble arrestert av politiet i Marbella. Han hadde selv gått til politistasjonen for å betale boten etter at leiebilen...

Nå kan du varsle politiet via mobilapp

Antallet anmeldte forhold har gått ned med 35% for forseelser og 8% for kriminelle forhold. Det er politiet i Alfaz del Pi...

Forsikringsselskapene har betalt ut 455 millioner Euro etter stormen

I Alicante og Murcia har regninga etter høststormene med tilhørende flom kommet på 455 millioner Euro. I tillegg kommer utbetalingene fra staten som er langt...

Nå kan du bestille taxi med app i Alfaz del Pi

Med få tastetrykk kan man nå bestille taxi i Alfaz del Pi og Albir. De 22 drosjene som finnes i Alfaz del...

Mer politi til Orihuela

Det skal ansettes 18 nye politifolk i Orihuela kommune. Man har over en tid sett tilfeller hvor det har tatt lang tid for politiet...

Skikk og bruk i det spanske nabolaget vårt

Reglene for sameksistens og oppførsel er forskjellige fra hvert land, selv om de fleste har samme funksjon. Det...

Ving og Spies får nye eiere i Norden

Petter Stordalen og to fond kjøper den nordiske chartervirksomheten til Thomas Cook. Mange som reiser til Spania, spesielt til Kanariøyene.

Iberia kjøper Air Europa

Moderselskapet til Iberia, IAG, kjøper Air Europa for å satse mer på ruter via Madrid og nye ruter til Asia.

Stranden i Fuengirola får 20.000 kubikk ny sand

Byråden for strender sier tiltaket vil bremse effekten av den erosjon man ser når vinterstormene passerer. Samtidig som man tømmer...

Opplev Spania!

Leiebil i Alicante og Malaga – 5 nye lønnsomme tips før du bestiller

Leiebil i ferien gjør turen til stranda, utflukter og shoppingen enklere. Reisen til og fra flyplassen går...

En heldagtur gjennom drueåkre og bortgjemte strender nord på Costa Blanca

Få områder kan fremvise en så stor variasjon av landskap og utflukter som den nordre delen av...